Fotografering och grafisk design


Fotografering
Bevara det förflutna för framtiden med vår specialiserade fotograferingstjänst för historiska föremål. Vi förstår vikten av att dokumentera och arkivera vår kulturella arv för kommande generationer, och det är därför vi erbjuder professionell fotografering som fångar varje detalj och nyans av dina historiska föremål.

Oavsett om det är gamla dokument, konstverk eller andra historiska objekt, kan vårt erfarna fotosteam använda avancerad utrustning och teknik för att skapa högkvalitativa bilder.

Genom att dokumentera dina historiska föremål på ett noggrant och professionellt sätt kan du också göra dem tillgängliga för forskning, studier och virtuella utställningar över hela världen.

Med Like Art and Design vid din sida kan du vara säker på att din kulturella arv är i trygga händer. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig att bevara ditt historiska arv genom fotografering och dokumentation. Med vår passion och expertis kan vi hjälpa dig att göra en varaktig och meningsfull inverkan för kommande generationer.

Exempel från fotouppdrag av Burlövs kommun.

Livstycke Plagget ingår i Charlotte Weibulls samling, ägare Burlövs kommun. Foto: Depui & LIKE art and design
Förkläde, Berit Eldvik 2021-10-04 Plagget ingår i Charlotte Weibulls samling, ägare Burlövs kommun. Foto: Depui & LIKE art and design
Klänningsliv. Berit Eldvik 2021-10-05 Plagget ingår i Charlotte Weibulls samling, ägare Burlövs kommun. Foto: Depui & LIKE art and design

Grafisk design
Behöver du professionell och övertygande grafisk design för ditt företag eller projekt? Då har du kommit rätt! Vi på Like Art and design specialiserar oss på att leverera skräddarsydda lösningar inom grafisk design som passar dina unika behov och mål.

Oavsett om det är mönster, mallar, informationsmaterial, enkäter, blanketter eller logotyper, kan vårt erfarna designteam ta din vision och omvandla den till verklighet. Vi strävar alltid efter att skapa grafiskt material som inte bara är estetiskt tilltalande utan också effektivt kommunicerar ditt budskap och stärker din varumärkesidentitet.

Men vi erbjuder inte bara design – vi är också här för att ge dig den support du behöver när det kommer till programvaror som Microsoft365 och Adobe. Våra experter kan hjälpa dig att maximera din produktivitet och effektivitet genom att ge dig den kunskap och hjälp du behöver för att utnyttja dessa verktyg till fullo.

Pedagogiska trädet, visualisering av lärande på anpassad gymnasieskola. Äpplena kunde plockas ned allteftersom de var avklarade.